Буріто (з авокадо)

      ,

31 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

КОРЖІ:

Борошно кукурудзяне - 120 г

Борошно пшеничне - 100 г

Вода - 100 мл

Орегано сушене - 0,25 ч. ложки

Коріандр мелений - 0,25 ч. ложки

Зіра мелена - 0,25 ч. ложки

Сіль

НАЧИНКА:

Яловичина - 400 г фаршу

Квасоля червона варена - 300 г

Перець чилі гострий - 2 шт.

Помідори черрі - 100 г

Авокадо - 1 шт.

Цибуля червона - 1 шт.

Лайм - 0,25 шт.

Йогурт - 100 г

Сир твердий - 100 г

Орегано сушене - 0,25 ч. ложки

Коріандр мелений - 0,25 ч. ложки

Зіра мелена - 0,25 ч. ложки

Сіль

Олія для смаження

Directions

1Замісити тісто з кукурудзяного і пшеничного борошна, води, солі та спецій. Розділити на 6 частин, розкачати кожну в корж діаметром 25 см.

2Обсмажувати на змащеній олією сковороді по 30 секунд з кожного боку. Скласти в стопку, накрити вологим рушником, залишити на 15 хвилин.

3Видалити у перців чилі плодоніжки та насіння, дрібно порубати, обсмажувати 30 секунд на сильно розігрітій олії, додати фарш, спеції та сіль, смажити 5 хвилин, помішуючи.

4Очистити цибулю, видалити у помідорів плодоніжки. Очистити авокадо, вийняти кісточку. Нарізати цибулю тонкими півкільцями, помідори - кружальцями, авокадо - невеликими кубиками. Змішати овочі, заправити соком лайма та йогуртом, посолити.

5З одного краю коржів викласти по 2 ст. ложки м'ясного фаршу та квасолі, накрити другим краєм, додати по 2 ст. ложки овочів, згорнути рулетами. Скласти в деко, посипати тертим сиром, запікати на грилі 1 хвилину.

00:00