Буріто «Мехіко»
Буріто «Мехіко»

Буріто «Мехіко»

    

10 Серпня, 2018

1000 рецептов (1000 секретов) 2017 №4

Ingredients

Свинина без жиру - 400 г

Мед - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 3 ст. ложки

Перець чилі - 1 стручок

Борошно - 2,5 склянки

Сіль - 1 ч. ложка

Жир свинячий - 50 г

Вода - 1 склянка

Помідори - 3 шт.

Редис - 1 пучок

Салат зелений - листя

Directions

1Свинину нарізати скибочками, заправити медом, соєвим соусом, подрібненим чилі та залишити на 2 години.

2Обсмажувати м'ясо з маринадом в воке або на звичайній сковороді 15 хвилин на сильному вогні.

3З борошна, солі, розтопленого жиру та теплої води замісити тісто, як на пельмені, і дати відпочити 30 хвилин.

4Зробити з тіста тонкі круглі коржі за розміром сковороди й обсмажити до рум'яності на сухій сковороді.

5На кожен корж укласти дольки помідорів, кружальця редису, листя салату та свинину. Згорнути буріто конвертом.

6Подавати з будь-яким соусом.

00:00