Хліб пшеничний вчорашній без скоринок - 2 скибочки
Олія оливкова - 1 ч. ложка
Огірки - 0,5 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Йогурт натуральний - 50 г
Оцет 3% - 1 ч. ложка
Сир (творог) нежирний - 50 г
Цукор - 1 ч. ложка
Перець червоний мелений
Сіль
Directions
1Огірок очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати дрібними кубиками, з'єднати з огірком, посолити та відставити на 15 хвилин. Віджати сік, що виділився.
2ПАСТА ЦАЦИКІ: Часник потовкти та з'єднати c йогуртом, оцтом, перцем і цукром, додати протертий сир (творог), овочі, перемішати й охолоджувати 20 хвилин.
3Скибочки хліба обсмажити на олії та змастити пастою.
4Перед подачею на стіл посипати бутерброди червоним меленим перцем.