бутерброди з паштетом із форелі
бутерброди з паштетом із форелі

Бутерброди з фореллю / з паштетом із форелі

    ,

7 Березня, 2018

Готовим к  празднику
Рыба на вашем столе (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Багет - 1 шт.

Форель копчена - 250 г філе

Желатин - 6 г

Вершки густі - 250 г

Лимон - 1-2 ст. ложки соку

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Желатин замочити в холодній кип'яченій воді до набрякання крупинок. Потім зайву воду злити, желатин розпустити на водяній бані.

2Філе нарізати шматочками, полити лимонним соком і 2 ст. ложками вершків, подрібнити в пюре. Додати підготовлений желатин, посолити, поперчити.

3Вершки збити, змішати з пюре, охолодити.

4Батон нарізати скибочками, з кондитерського мішка відсадити на кожен невелику кількість рибної маси. Оформити бутерброди скибочками лимона та зеленню, викласти на блюдо і до подачі на витримати в холодильнику.

00:00