Бутерброди хрусткі з лисичками

    

8 Березня, 2018

Грибной пир
Лучшие рецепты (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб пшеничний - 400 г

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Лисички - 800 г

Цибуля порей - 2 стебла

Сіль - 2 ч. ложки

Зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка

Directions

1Хліб без скоринок нарізати скибочками завтовшки 0,5 см, довжиною 3‑5 см і обсмажити на вершковому маслі.

2Дрібно нарізані гриби та цибулю обсмажувати 10 хвилин, посолити.

3При подачі покласти на грінки частину грибів, інші укласти поруч. Оформити зеленню петрушки.

00:00