бісквит
бісквит

Бісквіт заварний

    , ,

6 Серпня, 2019

180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Цукор - 6 ст. ложок

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Крохмаль картопляний - 2 ст. ложки

Directions

1Яйця розбити, відокремити білок від жовтка. Білки збити в густу піну. Потім змішати з жовтками, встановити на водяну баню і збивати до пишності маси. Припинити нагрівати і в процесі охолодження продовжувати збивати.

2В остиглу масу додати пшеничне борошно і підготовлений - набряклий і розмочений крохмаль, ретельно вимішати.

3Випікати бісквіт в духовці, розігрітій до 180°С, до появи золотистої скоринки.

4Потім бісквіт вийняти, накрити щільною серветкою, дати охолонути і нарізати на порції.

Дієта №1 непротертом при виразковій хворобі шлунка без виражених симптомів і при ремісії хронічних гастритів

??? Цукор - з білками чи жовтками?

00:00