180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яйця - 4 шт.
Борошно пшеничне - 2 ст. ложки
Цукор - 6 ст. ложок
Масло вершкове - 1 ч. ложка
Крохмаль картопляний - 2 ст. ложки
Directions
1Яйця розбити, відокремити білок від жовтка. Білки збити в густу піну. Потім змішати з жовтками, встановити на водяну баню і збивати до пишності маси. Припинити нагрівати і в процесі охолодження продовжувати збивати.
2В остиглу масу додати пшеничне борошно і підготовлений - набряклий і розмочений крохмаль, ретельно вимішати.
3Випікати бісквіт в духовці, розігрітій до 180°С, до появи золотистої скоринки.
4Потім бісквіт вийняти, накрити щільною серветкою, дати охолонути і нарізати на порції.
Дієта №1 непротертом при виразковій хворобі шлунка без виражених симптомів і при ремісії хронічних гастритів