162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
ВАРІАНТ 1:
Брусниця - 2 кг
Цукор - 1 кг
Мед - 2 ст. ложки
Лимони - 1 шт.
Гвоздика - кілька бутонів
ВАРІАНТ 2:
Брусниця - 1 кг
Цукор - 600 г
Мед - 1 ст. ложка
Лимони - 0,5 шт.
Гвоздика - 3-4 бутони
Directions
1Ретельно промиту й обсушену брусницю засипати в чашу мультиварки. Зверху додати солодкий мед, розмелений зі шкіркою лимон, цукор, гвоздичні бутони, закрити кришку.
2ВАРІАНТ 1: Включити режим «Варка на пару» приблизно на 1 годину.
3ВАРІАНТ 2: Готувати варення на режимі «Тушкування» 1 годину. Після завершення режиму залишити джем / варення в мультиварці в режимі «Підігрів» ще на 2 години.
4Потім можна розлити варення по банках і закатати.
Для мультиварки Panasonic SR TMH18LTW:
в процесі варіння рекомендується знімати паровий клапан;
кількість варення має дорівнювати приблизно чверті від загального об'єму мультиварки;