Варення з червоної та білої смородини

    

11 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Смородина червона - 400 г

Смородина біла - 400 г

Цукор - 800 г

Пелюстки троянд - 50 г

Лимонна кислота - 0,5 ст. ложки

Directions

1Ягоду промити й очистити. Пелюстки промити, висушити, трохи потовкти, посипати лимонною кислотою.

2Смородину та пелюстки покласти в чашу мультиварки. Встановити режим «Тушкування» на 20 хвилин.

3Коли ягоди виділять сік, додати цукор, перемішати. Встановити режим «Підігрів» на 10-15 хвилин. Поки варення вариться, перемішати його кілька разів.

4Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00