Вермішель алла гріча

  ,   

13 Жовтня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Вермішель або букатіні - 300 г

Бекон або гуанчале - 150 г

Олія оливкова extravirgin - 50 мл / 3,5 ст. ложки

Сир пекоріно романо тертий - 40 г / близько 0,5 склянки

Перець чилі червоний - 1 шт.

Сіль

Перець

Directions

1Довести каструлю солоної води до кипіння.

2В сковороді на середньому вогні, смажити нарізаний невеликими шматочками бекон або гуанчале 3 хвилини. Додайте нарізаний чилі за смаком.

3Тим часом приготувати пасту в киплячій воді до стану al dente, злити і покласти пасту в соус.

4Додати тертий сир і свіжомелений чорний перець і подавати.

00:00