Вермішель алла гріча макаронні вироби, страви з м'яса італійська кухня 13 Жовтня, 2017 100 Great Italian Recipies Prep: 10 mins Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Вермішель або букатіні - 300 г Бекон або гуанчале - 150 г Олія оливкова extravirgin - 50 мл / 3,5 ст. ложки Сир пекоріно романо тертий - 40 г / близько 0,5 склянки Перець чилі червоний - 1 шт. Сіль Перець Directions 1Довести каструлю солоної води до кипіння. 2В сковороді на середньому вогні, смажити нарізаний невеликими шматочками бекон або гуанчале 3 хвилини. Додайте нарізаний чилі за смаком. 3Тим часом приготувати пасту в киплячій воді до стану al dente, злити і покласти пасту в соус. 4Додати тертий сир і свіжомелений чорний перець і подавати. 00:00