1Покласти вермішель у миску та залити окропом. Залишитити на 5 хвилин (або відповідно до інструкцій на упаковці), потім злити та відкласти.
2Коли локшина охолоне, змішати її з морквою, червоним перцем та розрізаними навпіл помідорами черрі. Приправити сіллю та перцем, потім перемішати з половиною листя кінзи.
3ЗАПРАВКА: Змішати у маленькій мисці оливкову олію, дрібно нарізаний перець халапеньо, сік лайму та мед, потім заправити сіллю та перцем.
4Перемішати локшину з половиною заправки та перенести у чашу, потім додати крабове м'ясо, лаймову цедру, залишки листя кінзи та грубо нарізаний мигдаль. Полити залишками заправки і додати дольки лайму (якщо використовуються), щоб вичавити сік над чашею.
Відмінне джерело омега-3 жирних кислот, крабове м'ясо також має низький вміст калорій, тому ідеально підходить для смачної страви для втрати ваги.