Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет з квасолею та маринованими грибами

    

24 Вересня, 2016

365 рецептов русской кухни

Школа кулинара 2015 №8 Апрель

Ingredients

Буряк -2 шт.

Картопля - 3 шт.

Квасоля червона - 200 г / 1 склянка

Гриби мариновані або солоні - 200‑250 г

Огірки мариновані - 3 шт.

Майонез - 200 мл / 2‑3 ст. ложки

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Квасолю замочити у воді на 5‑6 годин.

2Буряк, картоплю та квасолю відварити окремо. Остудити.

3З'єднати всі овочі, можна додати лимонний сік, посолити, заправити майонезом і добре перемішати. Дати настоятися 15 хвилин.

4Викласти в салатник і прикрасити зеленню петрушки. Подавати на стіл в охолодженому вигляді.

00:00