Вінегрет з маринованих грибів і буряка салати аерогриль 21 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Cook: 1 hr 20 mins Ingredients Гриби мариновані - 300 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. велика Морква - 2 шт. Буряк - 1 шт. Картопля - 2 шт. Огірки солоні - 2 шт. Олія оливкова - 3 ст. ложки Оцет столовий - 2 ст. ложки Цукор Кріп Петрушка Цибуля зелена Перець мелений Сіль Directions 1Моркву, буряк і картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками, потім запікати у жаршлазі 70 хвилин при температурі 260°С. 2Мариновані гриби і солоні огірки дрібно нарізати. Цибулю подрібнити. 3Все змішати, залити оливковою олією, додати сіль, цукор, перець, оцет і перемішати. 4Готовий вінегрет посипати подрібненою зеленню кропу, петрушки і зеленої цибулі. 00:00