Галети з бататом і сиром
випічка духовка, лікувальне харчування
25 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тісто листкове готове - 1 упаковка
Батат - 1 шт.
Сир - 100 г
Яйця - 1 жовток
Часник - 1 зубчик
Чебрець свіжий - 2‑3 гілочки
Сметана - 4 ст. ложки
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Насіння гарбузове або соняшникове - 4 ч. ложки
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Сіль морська - 1 щіпка
Directions
1Духовку попередньо розігріти до 180°C.
2Батат очистити та нарізати кубиками. Часник теж очистити і дрібно нарубати. Яєчний жовток злегка збити.
3Невелику довгасту форму для запікання вистелити фольгою так, щоб її краї звисали з форми. Покласти на дно кубики батату, посипати часником, посолити, поперчити та скропити оливковою олією. Краї фольги загорнути на батат і притиснути. Поставити в розігріту духовку на 20 хвилин.
4Тісто розкачати, розрізати на 4 рівних квадрата і ретельно промазати їх яєчним жовтком. На кожен квадрат покласти ложку сметани і розподілити її, щоб вийшов круг. Деко вистелити папером для випічки, покласти на нього пласти тіста на деякій відстані один від одного.
5Вийняти батат з духовки та розкласти його на галети по центру, зверху на сметанні кола. Сир нарізати невеликими шматочками і покласти поверх батата. Посипати чебрецем і насінням і запекти.
Дієта для підвищення імунітету