Гамбургер ковбойський страви з м'яса американська кухня 1 Вересня, 2018 50 рецептов американской кухни Ingredients Яловичина - 900 г Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені Цибуля ріпчаста подрібнена - 1,2 склянки Яйця - 2 шт. Перець гострий червоний подрібнений - 2 ст. ложки Естрагон сухий - 1 ч. ложка Кмин мелений - 0,25 ч. ложки Сіль ДЛЯ СОУСУ «РАНЧО»: Олія - 2 ст. ложки Помідори - 3 шт. великих Цибуля ріпчаста - 1 шт. Цукор - 1 ч. ложка Оцет 3% - 1 ч. ложка Перець пекучий - 0,25 ч. ложки (?) Перець стручковий зелений - 1,5 ст. ложки подрібненого + 1 стручок (?) Сіль Directions 1Змішати подрібнене м'ясо, сіль, петрушку, цибулю, яйця, перець, естрагон і кмин. 2Масу розділити на 6 коржів, підсмажити на середньому вогні. 3Подавати з соусом «Ранчо». СОУС «РАНЧО»: 1Нагріти олію в каструлі. Опустити в неї подрібнені помідори та ріпчасту цибулю. Тушкувати 20‑25 хвилин, доки суміш не загусне. 2Потім покласти сіль, цукор, оцет, тонкі кільця пекучого перцю, стручковий і зелений перець. Тушкувати на слабкому вогні без кришки 10 хвилин. 00:00