Гарбуз «Осіння благодать»

  , ,   

16 Червня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Гарбуз - 2 кг

Цибуля - 1 шт.

Імбир - 1 ст. ложка свіжого нарізаного кореня

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Кабачок - 1 шт.

Гриби свіжі - 115 г

Помідори - 400 г

Макаронні вироби - 15 г

Бульйон - 2 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

Йогурт знежирений натуральний або сметана - 4 ст. ложки

Зелень свіжа нарізана - 2 ст. ложки

Directions

1З гарбуза зрізати верхівку й акуратно очистити гарбуз від насіння. Гострим ножем і ложкою видалити якомога більше м'якоті та дрібно її нарізати.

2Закривши гарбуз вирізаною «кришкою», запікати 40-60 хвилин в попередньо розігрітій до 180°C духовці.

3НАЧИНКА: Нарізані цибулину, імбирний корінь і м'якоть гарбуза злегка обсмажувати в оливковій олії 10 хвилин, періодично помішуючи, додати нарізаний кабачок, гриби і смажити ще 3 хвилини, після чого покласти нарізані помідори, макарони і влити бульйон. Додати приправу, довести до кипіння та тушкувати під кришкою 10 хвилин.

4Ложечкою вкласти апетитну суміш у гарбуз, заправити йогуртом або сметаною, дрібно нарубаною зеленню.

00:00