1Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Обдати окропом помідори та зняти шкірку, подрібнити і додати до цибулі з морквою, перемішати.
2Гриби нарізати пластинами, додати до овочів. Тушкувати разом 5‑7 хвилин.
3Стручкову квасолю не розморожувати, а відразу з морозилки покласти в сковороду, перемішати і тушкувати ще 7‑10 хвилин.
4Посолити, поперчити за смаком і готувати ще 10‑12 хвилин.
5Потім додати томат або кетчуп за смаком, цукор і столовий оцет.
6Як тільки рідина випарується, додати дрібно нарізаний або пропущений через прес часник, перемішати і вимкнути вогонь.
7Можна подавати відразу, але якщо страва трохи постоїть, то стане ароматнішою.