Гарячі булочки з рибними консервами

    

20 Вересня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Булочки - 4 шт.

Рибні консерви в олії - 0,5 банки

Яйця - 1 шт.

Сир тертий - 2 ст. ложки

Майонез - 3‑4 ч. ложки

Петрушка - 1 ч. ложка подрібненої зелені

Directions

1Яйце відварити та дрібно нарізати, рибні консерви розім'яти виделкою і змішати з яйцем, тертим сиром, подрібненою зеленню і майонезом.

2Кожну булочку надрізати з одного боку, видалити ножем частину м'якушки та заповнити вільний простір фаршем.

3Запікати в розігрітій в духовці 3‑5 хвилин до появи золотистої скоринки.

00:00