Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями

    

20 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Окіст (ковбаса, балик і т.д.) - 6 шматочків

Хліб - 12 шматочків

Помідори - 150 г

Яйця - 12 перепелиних або 6 курячих

Сіль

Перець

Directions

1Помідори нарізати кружечками.

2У шести шматочків хліба вийняти м'якуш.

3Шматочки хліба (цілі) викласти в форму для запікання.

4На хліб викласти шматочки шинки.

5На окіст викласти шматочки хліба без м'якушки.

6Викласти помідори.

7Додати 2 перепелиних або 1 куряче яйце.

8Трохи посолити, поперчити. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180° С до готовності (20-25 хвилин). При подачі прикрасити зеленню.

00:00