Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями бутерброди духовка 20 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Prep: 5 mins Cook: 25 mins Yields: 6 порцій Ingredients Окіст (ковбаса, балик і т.д.) - 6 шматочків Хліб - 12 шматочків Помідори - 150 г Яйця - 12 перепелиних або 6 курячих Сіль Перець Directions1Помідори нарізати кружечками.2У шести шматочків хліба вийняти м'якуш.3Шматочки хліба (цілі) викласти в форму для запікання.4На хліб викласти шматочки шинки.5На окіст викласти шматочки хліба без м'якушки.6Викласти помідори.7Додати 2 перепелиних або 1 куряче яйце.8Трохи посолити, поперчити. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180° С до готовності (20-25 хвилин). При подачі прикрасити зеленню. 00:00