Гаспачо
перші страви лікувальне харчування
18 Вересня, 2017
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Помідори м'ясисті - 1 кг
Перець солодкий червоний - 2 шт.
Хліб білий - 1 батон
Лимон - 1 шт.
Сіль
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Часник - 2 зубчики
Соус табаско - 3 краплі
Огірки - 1 шт.
Перчик гострий червоний - 1 шт.
Чебрець - 1 пучок
Оцет винний червоний
Лід - 1 склянка
Directions
1Усі овочі та зелень вимити й обсушити. Помідори обдати окропом, зняти шкірку. Розрізати плоди на 4 частини та видалити насіння. Перці розрізати навпіл і видалити серцевину. Огірок очистити від шкірки. Нарізати помідори, перці й огірок невеликими кубиками. Часник очистити та подрібнити. З хліба зрізати скоринку, м'якоть нарізати кубиками.
2Скласти помідори та перці у велику миску. Додати огірок. Гілочки чебрецю розчавити зворотною стороною ножа і додати в миску разом з часником і хлібом. Приправити сіллю. Розім'яти овочі з хлібом руками до густої однорідної маси.
3Кубики льоду покласти в полотняний рушник і подрібнити за допомогою молоточка. Додати в миску з супом подрібненого льоду. Залишити суп на кілька хвилин в теплому місці, поки лід не розтане.
4Додати в суп оцет і соус «Табаско». Видавити сік лимона. Збити гаспачо в блендері, потім протерти через сито.
5Додати оливкову олію.
6Подавати дуже холодним.
Дієта при гіпотонії