172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис - 1 склянка
Масло вершкове - 50 г
Капуста - 0,5 качана
Помідори - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Сметана - 100 мл
Сіль
Олія
Directions
1СОУС: Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками. Помідори опустити в окріп, очистити від шкірки та нарізати кубиками. Цибулю підсмажити на сковороді з олією. Додати нарізані помідори, обсмажити їх разом із цибулею, додати сметану, довести до кипіння.
2Капусту вимити, розібрати на окремі листки. Капустяне листя на 3 хвилини опустити в окріп, потім просушити паперовими серветками.
3Рис промити, відварити до напівготовності, заправити олією і загорнути в капустяне листя.
4Голубці укласти в каструлю з розігрітою олією, залити соусом і тушкувати до готовності на слабкому вогні.
5Готові голубці з рисом викласти на тарілки, зверху на них покласти шматочки вершкового масла.