Голубці з сиром (творогом) овочеві страви духовка 13 Лютого, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Капуста - 500 г Рис - 0,5 склянки Яйця - 2 шт. Сир (творог) - 2 склянки Сметана - 1 стакан Сіль Перець Directions 1Капусту розібрати на листя та відварити їх до напівготовності в підсоленій воді. 2Зварити рис і змішати з сирими яйцями та протертим сиром (творогом), посолити, поперчити. Ретельно перемішати та загорнути фарш в капустяні листи. 3Обсмажити голубці на сковороді з маслом і укласти на деко. Залити сметаною та тушкувати в духовці 30 хвилин. 4На стіл подавати, поливши сметаною, в якій голубці тушкувалися. 00:00