Голубці з сиром (творогом)

    

13 Лютого, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Капуста - 500 г

Рис - 0,5 склянки

Яйця - 2 шт.

Сир (творог) - 2 склянки

Сметана - 1 стакан

Сіль

Перець

Directions

1Капусту розібрати на листя та відварити їх до напівготовності в підсоленій воді.

2Зварити рис і змішати з сирими яйцями та протертим сиром (творогом), посолити, поперчити. Ретельно перемішати та загорнути фарш в капустяні листи.

3Обсмажити голубці на сковороді з маслом і укласти на деко. Залити сметаною та тушкувати в духовці 30 хвилин.

4На стіл подавати, поливши сметаною, в якій голубці тушкувалися.

00:00