Горбуша з грушами

    

24 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Горбуша - 1 кг філе

Олія - 2 ст. ложки

Груші великі - 2 шт.

Зелень кропу - кілька гілочок

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Гірчиця - 1 ч. ложка

Базилік сушений - 4 ч. ложки

Цибуля - 2 шт.

Морква - 3 шт.

Помідори - 4 шт.

Лимон - 1 шт.

Сіль

Бульйонні кубики (курячі)

Directions

1Груші розрізати на 4 частини, видалити серцевину.

2Розпустити вершкове масло, перемішати його з дрібно рубаним кропом, сіллю, гірчицею, базиліком і перцем.

3Змастити груші цією сумішшю і тушкувати 5 хвилин в половині норми розігрітої олії.

4Нарізати цибулю кільцями, моркву - соломкою. Спасерувати овочі в олії, додати до груш, влити бульйон і тушкувати 5 хвилин на слабкому вогні.

5Помідори ошпарити, зняти шкірку, нарізати дольками. Лимон очистити від шкірки, нарізати скибочками. Філе горбуші нарізати порційними шматками.

6На груші та пасеровані овочі укласти помідори, половину скибочок лимона, зверху викласти шматки горбуші, посолити та тушкувати під кришкою до готовності риби.

7При подачі оформити гілочками кропу та шматочками лимона, що залишилися.

00:00