100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Prep: 10 mins
Cook: 30 mins
Ingredients
Горбуша - 1 шт.
Картопля - 4 шт.
Морква - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Сир - 100 г
Сметана - 50 мл
Сіль
Перець
Яйця - 2 шт
Directions
1Рибу очистити, прибравши нутрощі, нарізати на середні шматочки.
2Нарізати картоплю кружальцями та покласти на дно сотейника - вийде свого роду подушечка для риби. Зверху покласти нарізану горбушу. Посолити та поперчити за смаком і покрити все тертою морквою та цибулею і залити 1 склянкою води.
3Змішати сметану з яйцями та гарненько збити. Густою масою промазати рибу з овочами. Зверху посипати сиром і запікати в духовці 20-30 хвилин.
ВАРІАНТ:
1Поки риба з картоплею готується, збити соус і за кілька хвилин до приготування залити ним рибу та посипати сиром.
Ця риба суха, тому можна використовувати сметанний соус.