169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Горбуша - 1 кг філе
Цибуля - 4 шт.
Вершки - 2 склянки
Сир твердий - 50 г
Кріп - 3 гілочки
Олія
Гірчиця
Сіль
Directions
1Філе горбуші розрізати на шматки, посолити, поперчити, потім покласти в розігріту олію на сковороду. 2 цибулини очистити, нарізати тонкими кільцями, викласти зверху на шматки риби. Залити рибку 1 склянкою вершків, зверху посипати натертим на тертці сиром.
2Рибу запікати в духовці при 180°C 40 хвилин.
3СОУС: 2 цибулини очистити, нарізати й обсмажити в розігрітій олії. Вершки з'єднати з гірчицею, перемішати, довести до кипіння, потім остудити кілька хвилин, посолити, з'єднати зі смаженою цибулею, перемішати.
4Готову рибу полити соусом і прикрасити зверху гілочками кропу.