Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Гриби білі у вині – Cepes au vin

  ,   

19 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Гриби білі

Шинка середньої жирності - великий шматок

Цибуля шалот

Цибуля ріпчаста

Олія оливкова

Перець чорний мелений

Сіль

Вино біле - 0,75 пляшки

Вода або бульйон - 0,25 пляшки

Directions

1Міцні білі гриби трохи посолити та посмажити в оливковій олії до золотистого кольору, потім відставити убік.

2Ніжки грибів порізати з великим шматком шинки. Підсмажити, додавши трохи цибулі-шалот, ріпчастої цибулі, перцю та солі.

3Влити біле вино, заздалегідь змішане з бульйоном або водою. Дати поваритися на сильному вогні 1 годину.

4Потім додати смажені гриби та потомити ще 30 хвилин.

00:00