Гриби білі у вині – Cepes au vin страви з грибів, страви з м'яса французька кухня 19 Травня, 2019 107 диковинных рецептов от Поля Пуаре Ingredients Гриби білі Шинка середньої жирності - великий шматок Цибуля шалот Цибуля ріпчаста Олія оливкова Перець чорний мелений Сіль Вино біле - 0,75 пляшки Вода або бульйон - 0,25 пляшки Directions 1Міцні білі гриби трохи посолити та посмажити в оливковій олії до золотистого кольору, потім відставити убік. 2Ніжки грибів порізати з великим шматком шинки. Підсмажити, додавши трохи цибулі-шалот, ріпчастої цибулі, перцю та солі. 3Влити біле вино, заздалегідь змішане з бульйоном або водою. Дати поваритися на сильному вогні 1 годину. 4Потім додати смажені гриби та потомити ще 30 хвилин. 00:00