Бефстроганов з грибами
Бефстроганов з грибами

Гриби з кашею

  ,     

1 Листопада, 2016

Ольга Франко. Практична кухня

Ingredients

Цибуля - 1 шт.

Масло

Гриби

Сіль

Перець

Борошно - 1 ст. ложка

Грибний відвар - 2 склянки

Сметана - 1 склянка

Каша гречана розсипчаста

Солонина

Directions

1Підсмажити на маслі посічену цибулину, додати дрібно порізані варені гриби. Тушкувати 15 хвилин, відтак посолити, поперчити, всипати борошно, грибний відвар, прокип’ятити, додати сметану і знову прокип’ятити.

2Розсипчасту гречану кашу, зварену з дрібно нарізаною солониною, викласти у ринку, висипати зверху тушковані гриби і, не розмішуючи, поставити на 10 хвилин у духовку.

00:00