салат або закуска з грибів
салат або закуска з грибів

Гриби «по-грецьки»

  ,   ,

11 Червня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби - 700 г

Вода - 0,5 л

Лимони - 5 ч. ложок соку

Петрушка - 4 ч. ложки дрібно нарізаної зелені

Лавровий лист - 2 шт.

Коріандр - 1 ч. ложка

Перець чорний - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Налити в каструлю 0,5 л води, додати лимонний сік, лавровий лист, насіння коріандру та перець, посолити, довести до кипіння і готувати на повільному вогні 10 хвилин під кришкою.

2Промити гриби, обсушити рушником, відокремити капелюшки від ніжок, ніжки нарізати.

3Покласти гриби в каструлю, знову довести воду до кипіння і тримати 2 хвилини на вогні. Додати петрушку та перемішати.

4Остудити гриби, викласти на тарілку та полити відваром, в якому вони варилися. Додати зверху кілька насіння коріандру.

00:00