222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гриби - 500 г свіжих, 300 г варених або 300 г солоних
Олія - 2 ст. ложки
Цибуля - 1 шт.
Сіль
Бульйон грибний - 0,5 склянки
Зелень петрушки та кропу
Directions
1Свіжі гриби вимити, очистити, нарізати, тушкувати у власному соку, доки сік не випарується. Солоні гриби вимочити для видалення надлишку солі, сушені гриби вимочити, доки не збільшиться обсяг. Потім гриби тонко нарізати.
2Олію розігріти, покласти в неї нарізані тонкими скибочками гриби та шатковану цибулю. Свіжі гриби тушкувати у власному соку 15‑20 хвилин, відварені та солоні - близько 10 хвилин.
3До грибів додати бульйон, потім, ближче до кінця тушкування, додати сіль, зелень.
4З тушкованими грибами подавати відварну картоплю і салат із різних овочів.