Грінки з ковбасками

    

2 Жовтня, 2017

Ольга Франко. Практична кухня

Ingredients

Булка

Масло

Ковбаски

Сир

ДЛЯ ПІДЛИВИ З ХРОНУ:

Корінь хрону

Цукор

Сіль

Оцет

Мука - 1 ст. ложка

Бульйон або вода

Сметана - 1 ст. ложка

Directions

1Грубі скибки булки підсмажити з обох боків на маслі і покласти на них варені ковбаски.

2Ковбаски і грінки залити підливою з хрону, зверху посипати тертим сиром з булкою.

3За 10 хвилин до подачі поставити у гарячу духовку.

ПІДЛИВА З ХРОНУ:

1Потерти на тертці корінь хрону, посипати його цукром, посолити, додати оцту, підсмажити з запражкою із муки, розвести бульйоном або водою і додати сметану. Підлива повинна бути густою.

00:00