гуляш
гуляш

Гуляш з яловичини в сметанному соусі

    

13 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Яловичина - 500 г

Сметана - 200 г

Помідори - 1 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Вода - 100 мл

Приправа для м'яса

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Налити в мультиварку олію, покласти нарізане шматочками м'ясо та включити режим «Випічка» на 20 хвилин. Періодично помішувати.

2Вимити й очистити овочі. Дрібно нарізати цибулю, натерти на крупній тертці моркву та томат, нарізати соломкою солодкий перець і додати до м'яса, посолити, перемішати. Обсмажувати все ще 20 хвилин.

3Додати в сметану пшеничне борошно, чорний мелений перець і приправу для м'яса, перемішати. Розвести суміш водою та влити в мультиварку. Включити режим «Тушкування» на 1 годину.

4Додати до м'яса лавровий лист і перемішати. Готувати страву в тому самому режимі ще 20 хвилин.

00:00