абрикоси консервовані
абрикоси консервовані

Джем абрикосовий з майораном

    

8 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Абрикоси - 500 г

Цукор - 400 г

Лимон - 2 ст. ложки соку

Майоран сушений - 0,5 ст. ложки

Вода - 650 мл

Directions

1Абрикоси вимити, видалити кісточки та подрібнити за допомогою блендера.

2Покласти абрикоси в чашу мультиварки, залити водою та всипати цукор. Перемішати, закрити кришкою та готувати на режимі «Тушкування» 2-2,5 години, за цей час джем потрібно два рази перемішати.

3Потім додати майоран і лимонний сік, перемішати та продовжувати готувати на тому самому режимі ще 2 години. Джем має стати густим і в'язким.

4Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками.

00:00