Джем із полуниці та вишні консервація мультиварка 21 Квітня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Полуниця - 900 г Вишня - 900 г Цукор - 200 г Желатин швидкорозчинний - 2 ст. ложки Directions 1Ягоди промити та засипати цукром, дати постояти до виділення соку. 2Перемішати, перекласти в чашу мультиварки, встановити режим «Тушкування» на 1 годину та закрити кришку. 3Окремо розчинити желатин в ягідному соку та влити його в чашу мультиварки приблизно через 30 хвилин після початку приготування. 4Після сигналу про закінчення додати в чашу мультиварки ще цукру за смаком і розмішати лопаткою до його повного розчинення. 5Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками. 00:00