Джем із полуниці та вишні

    

21 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Полуниця - 900 г

Вишня - 900 г

Цукор - 200 г

Желатин швидкорозчинний - 2 ст. ложки

Directions

1Ягоди промити та засипати цукром, дати постояти до виділення соку.

2Перемішати, перекласти в чашу мультиварки, встановити режим «Тушкування» на 1 годину та закрити кришку.

3Окремо розчинити желатин в ягідному соку та влити його в чашу мультиварки приблизно через 30 хвилин після початку приготування.

4Після сигналу про закінчення додати в чашу мультиварки ще цукру за смаком і розмішати лопаткою до його повного розчинення.

5Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками.

00:00