Експрес-бульйон перші страви лікувальне харчування 25 Березня, 2018 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина - 200 г фаршу Вода - 1,5 л Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Селера Сіль Перець мелений Олія - 1 ст. ложка Зелень Directions 1Цибулю та моркву очистити, нарізати великими тонкими скибочками, обсмажити на сухій сковороді до рум'янцю. 2Опустити обсмажені овочі в каструлю разом із яловичим фаршем і смаковим корінням, залити холодною водою, розмішати та варити 30 хвилин. 3Додати сіль, перець і варити ще 5 хвилин. 4Потім бульйон процідити через часте сито. 5При подачі покласти в бульйон олію та дрібно нарізану зелень.Дієта при застуді та грипі 00:00