Ескалоп телячий у стилі піцайола страви з м'яса італійська кухня 9 Серпня, 2018 100 Great Italian Recipies Prep: 30 mins Cook: 10 mins Yields: 4 порції Ingredients Помідори сливки - 500 г Телятина - 8 ескалопів по 60 г кожен Олія оливкова extravirgin - 60 мл / 4 ст. ложки Каперси - 40 г / 4,5 ст. ложки Хліб для бутербродів - 8 шматочків (необов'язково) Борошно - за потреби Орегано Сіль Directions 1Якщо використовується бутербродний хліб, зрізати з нього скоринки та підсмажити у духовці або на грилі. 2Обрізати ескалопи, злегка відбити їх м'ясним молотком і обваляти в борошні. 3У сковороді розжарити олію. Додайте ескалопи та смажити їх з обох боків. Посолити та тримати у теплі. 4До тієї самої сковороди додати нарізані кубиками помідори та смажити на сильному вогні 5 хвилин. 5Приправити до смаку сіллю, додати трохи орегано і промитих каперсів. Повернути ескалопи до каструлі та закінчити приготування. 6Подавати на кростіні, якщо використовується. 00:00