телячий ескалоп у стилі піцайола
телячий ескалоп у стилі піцайола

Ескалоп телячий у стилі піцайола

    

9 Серпня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Помідори сливки - 500 г

Телятина - 8 ескалопів по 60 г кожен

Олія оливкова extravirgin - 60 мл / 4 ст. ложки

Каперси - 40 г / 4,5 ст. ложки

Хліб для бутербродів - 8 шматочків (необов'язково)

Борошно - за потреби

Орегано

Сіль

Directions

1Якщо використовується бутербродний хліб, зрізати з нього скоринки та підсмажити у духовці або на грилі.

2Обрізати ескалопи, злегка відбити їх м'ясним молотком і обваляти в борошні.

3У сковороді розжарити олію. Додайте ескалопи та смажити їх з обох боків. Посолити та тримати у теплі.

4До тієї самої сковороди додати нарізані кубиками помідори та смажити на сильному вогні 5 хвилин.

5Приправити до смаку сіллю, додати трохи орегано і промитих каперсів. Повернути ескалопи до каструлі та закінчити приготування.

6Подавати на кростіні, якщо використовується.

00:00