162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква - 150 г
Буряк - 500 г
Перець солодкий - 1 шт. невеликий
Помідори - 150 г
Олія - 30 г
Вода - 50 мл
Оцет 9% - 25 мл
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Directions
1Дрібно нарізану цибулю і натерту на тертці моркву смажити в олії на режимі «Випічка» 20 хвилин.
2Додати очищений і натертий на тертці буряк, нарізаний кубиками перець, нарізані кубиками помідори без шкірки, воду, оцет, сіль і цукор. Перемішати та готувати в режимі «Тушкування» 1‑1,5 години.
3Покласти в стерилізовані банки та закрити кришками.