Заготовка м’ясна

  ,   

29 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 2 кг філе

Часник - 2 головки

Сіль

Лавровий лист - 4 шт.

Перець

Directions

1М'ясо ретельно вимити, підсушити, нарізати на маленькі шматочки.

2Викласти все в мультиварку, включити режим «Тушкування» на 6 годин.

3За 1 годину до кінця приготування додати сіль, перець і лаврові листочки.

4Після сигналу залишити м'ясо настоюватися ще на кілька годин під кришкою.

5Потім розкласти тушонку по стерилізованих банках, поливаючи соком і жиром з м'яса. Дати охолонути, закрити кришками та прибрати в холодильник.

Для мультиварки Panasonic SR-TMH 18

00:00