Закуска гаряча м’ясна із зеленню

      

5 Листопада, 2016

365 рецептов узбекской кухни

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Стейки з баранини - 3 невеликих

Оцет винний - 1 склянка

Помідори черрі - 2-3 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Листя салату

Зелень петрушки та кінзи

Перець

Сіль

Directions

1Стейки замочити в винному оцті на 3 години, посолити, поперчити.

2Форму для запікання змастити олією, викласти в неї баранину та залити маринадом. Готувати під кришкою в духовці близько години, при необхідності підливаючи воду.

3На тарілку покласти листя салату, зверху - готові стейки, полити соусом. Прикрасити помідорами черрі та свіжою зеленню.

00:00