Закуска з оселедця

    

10 Листопада, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Батон - 3 скибочки

Оселедець - 1 шт. невелика

Цибуля ріпчаста - 1 головка невелика

Масло вершкове - 15 г

Молоко - 50 мл

Вершки - 2 ст. ложки

Перець білий мелений

Мускатний горіх

Directions

1З оселедця видалити кістки, зняти шкірку, пропустити через м'ясорубку і подрібнити в міксері.

2Скибочки батона вимочити в молоці та віджати.

3Цибулю дрібно нарізати та спасерувати на вершковому маслі, додати білий перець, мускатний горіх, вимочений хліб, вершки, оселедцевий фарш і перемішати.

4Змастити маслом форму і викласти оселедцеву масу.

5Запікати в аерогрилі 10 хвилин при температурі 235°С.

00:00