Закуска з раків, моркви та яблук закуски російська кухня 7 Листопада, 2016 365 рецептов вкусной русской кухни Ingredients Раки - 20 шт. великих Морква - 2 шт. Яблука - 1 зелене Цибуля ріпчаста - 1 головка Зелений горошок консервований - 3 ст. ложки Зелень кропу Сметана Сіль Directions 1Раків відварити до готовності з сіллю, з цілими очищеними цибулиною і морквою. 2Витягти раків шумівкою, очистити шийки, порізати. 3Другу моркву відварити окремо, очистити, нарізати кружальцями. Очищене яблуко без серцевини нарізати соломкою. 4З'єднати раки, моркву та яблуко, полити сметаною. Посипати подрібненим кропом і зеленим горошком. 00:00