Закуска з раків, моркви та яблук

    

7 Листопада, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Раки - 20 шт. великих

Морква - 2 шт.

Яблука - 1 зелене

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Зелений горошок консервований - 3 ст. ложки

Зелень кропу

Сметана

Сіль

Directions

1Раків відварити до готовності з сіллю, з цілими очищеними цибулиною і морквою.

2Витягти раків шумівкою, очистити шийки, порізати.

3Другу моркву відварити окремо, очистити, нарізати кружальцями. Очищене яблуко без серцевини нарізати соломкою.

4З'єднати раки, моркву та яблуко, полити сметаною. Посипати подрібненим кропом і зеленим горошком.

00:00