1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Язик відварний - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 1-2 зубчики
Яйця - 3 шт.
Сир - 100 г
Листя салату
Майонез
Оцет - 1 ч. ложка
Directions
1Відварний язик очистити, нарізати скибочками.
2Цибулю нарізати тонкими півкільцями, залити на 10 хвилин окропом з додаванням оцту, віджати.
3Помідори та відварені яйця нарізати напівкруглими скибочками.
4Майонез змішати з тертим часником.
5Блюдо вистелити листям салату й укласти на них підготовлені продукти шарами: 1-й шар - язик, 2-й - маринована цибуля, 3-й - помідори, 4-й - майонез з часником, 5-й - яйця, 6-й - майонез з часником, 7-й шар - тертий сир.