Закуска ситна

  ,     

19 Листопада, 2016

365 рецептов узбекской кухни

Ingredients

Теляча грудинка - 500 г

Морква - 300 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Молоко - 50 мл

Масло вершкове - 20 г

Вершки - 1 ст. ложка

Сметана - 200 г

Яйця - 1 жовток

Волоські горіхи - 100 г

Кмин - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Моркву очистити, відварити в підсоленій воді та зробити пюре з молоком і половиною вершкового масла. Додати мелені волоські горіхи.

2Цибулю подрібнити і тушкувати з вершковим маслом.

3Грудинку нарізати кубиками.

4Викласти в форму для випікання шарами: морквяне пюре, грудинку, цибулю. Зверху залити яєчним жовтком, змішаним з вершками, посипати кмином.

5Запікати в духовці 5-7 хвилин при середній температурі.

6Подавати зі сметаною.

??? грудинка копчена?

00:00