Закуска хрінова консервація мультиварка 11 Травня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Помідори - 3 кг Перець болгарський - 500 г Хрін - 200 г кореня Часник - 100 г Сіль - 3 ст. ложки Цукор - 2 ст. ложки Перець чорний мелений - 1 ч. ложка Directions 1Вимити й очистити овочі. Подрібнити томати та перець в блендері або за допомогою м'ясорубки. 2Покласти овочеву масу в чашу мультиварки й увімкнути режим «Тушкування» на 40 хвилин. 3Подрібнити часник і хрін, змішати з чорним меленим перцем, сіллю та цукром і додати в мультиварку. Готувати страву ще 10 хвилин в тому самому режимі. 4Розкласти хрінову закуску в стерилізовані банки та герметично закрити металевими кришками. Перевернути їх догори дном і залишити до охолодження. 00:00