172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гречана крупа подрібнена - 100 г
Молоко - 0,5 склянки
Яйця - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Цвітна капуста - 1/3 качана / 3 суцвіття
Олія - 1 ст. ложка або
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Directions
1Гречану крупу замочити на кілька годин.
2Потім воду злити, крупу промити, всипати в гаряче молоко та зварити густу кашу. Або зварити густу кашу без замочування.
3Моркву натерти на тертці та віджати сік або відварити. Капусту відварити. Відварені овочі остудити, викласти на друшляк, дати стекти рідини та нарізати на дрібні шматочки.
4З'єднати кашу й овочі, перемішати.
5Яйце розбити та вилити в миску, розділити на жовток і білок. Жовток вмішати в гречану масу, туди ж поступово вмішати збитий білок, доводячи масу до однорідності.
6Суміш покласти шарами з овочами та випікати в духовці при 160°С або зварити на пару.