Запіканка з грибів із капустою

  ,   ,

13 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гриби свіжі - 300 г або солоні - 500 г

Капуста білокачанна - 1 кг

М'ясо пісне копчене - 100 г

Масло вершкове - 2-4 ст. ложки

Цибуля - 1-2 шт.

Яйця - 2 шт.

Грибний відвар - 2 склянки

Сметана

Сухарі або тертий сир - 2 ст. ложки

Мускатний горіх

Сіль

Directions

1Гриби відварити та дрібно нарізати, м'ясо нарізати кубиками.

2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на олії, додати туди гриби, м'ясо та ще обсмажити.

3Капусту нашаткувати, додати масло та тушкувати до напівготовності.

4У посуд для запікання покласти шар капусти, потім гриби і знову капусту. Грибний відвар змішати з борошном і яйцями, посолити, додати тертий мускатний горіх і залити запіканку. Зверху посипати панірувальними сухарями або тертим сиром, скропити сметаною або розтопленим маслом і запікати в духовці на помірному вогні до утворення підсмаженої скоринки.

Замість свіжих грибів можна використовувати солоні. У цьому випадку замість грибного відвару береться кип'ячена вода.

00:00