Запіканка з пасти чіффері з сиром і томатом

  ,   

1 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Паста чіффері - 350 г

Сир твердих сортів - 100 г

Майонез - 100 г

Яйця - 2 шт.

Помідори - 1 великий

Олія - 40-60 мл

Спеції

Вода

Сіль

Directions

1Пасту можна попередньо відварити в мультиварці або на плиті, але робити це не обов'язково.

2Помідор нарізати невеликими кубиками або скибочками, сир натерти на крупній тертці.

3Налити в чашу мультиварки олію, закрити кришку, поставити на режим «Випічка» та натиснути «Старт», щоб розігріти олію.

4Після сигналу відкрити кришку та покласти на масло пасту, залити її такою кількістю води, щоб вода не досягала до верху макаронів. Повторити швидкий режим «Випічка».

5Збити яйця в окремій мисці, додати майонез і збити ще раз.

6На обсмажені макарони викласти помідор, тертий сир і залити все яєчної сумішшю. Посолити та поперчити за смаком (якщо макарони попередньо відварені з сіллю, солити на даному етапі не треба). Поставити пасту на режим «Випічка» на 20 хвилин.

00:00