Запіканка зі стручкової квасолі запіканки, овочеві страви духовка, здорове харчування 18 Травня, 2017 100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Квасоля стручкова - 200 г Масло вершкове - 2 ч. ложки Яйця - 2 шт. Молоко - 70 мл Сир - 50 г Цибуля Сіль Directions 1Молоду зелену квасолю промити, відокремити волокна, нарізати навскіс шматочками завдовжки 2-3 см і залити невеликою кількістю води. 2Обсмажити цибулю та всипати туди ж квасолю, посолити, тушкувати все до м'якості, 15-20 хвилин, щоб відвар майже випарувався. 3Потім залити яйцями, розмішаними з молоком, і швидко запекти в духовці. 4При подачі посипати тертим сиром. 00:00