Запіканка морквяна з грушею десерти, запіканки 17 Жовтня, 2016 Из капусты и морковки (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Морква - 2 шт. Сир (творог) - 300 г Груші - 1 шт. Крупа манна - 2 ст. ложки Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 2 ст. ложки Цукор ванільний - 1 ст. ложка Сіль ДЛЯ СОУСУ: Мед - 2 ст. ложки Родзинки без кісточок - ½ склянки Directions 1Сир (творог) протерти, додати сіль, ванільний цукор і вершкове масло. 2Грушу очистити і натерти на дрібній тертці. 3Моркву натерти на крупній тертці, змішати з сиром, грушею, манною крупою, додати яйця і перемішати. 4Масу викласти у змащену маслом форму, запікати до золотистого кольору. 5СОУС: Родзинки залити гарячою водою, залишити на 10 хвилин, потім охолодити та змішати з медом. 6При подачі запіканку, розрізавши на порції, викласти на блюдо та полити соусом. 00:00