Запіканка сирна (творожна) з морквою

  ,   

16 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Сир (творог) - 300 г

Яйця - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Масло вершкове - 20 г

Ванілін - на кінчику ножа

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Мед - 20 г

Родзинки без кісточок - 15 г

Вода - 100 г

Directions

1Сир (творог) протерти через сито, додати сіль, ванілін, яйця, масло та перемішати. Моркву натерти на крупній тертці та з'єднати з сиром.

2Сирно-морквяну масу викласти у змащену маслом форму та запікати в духовці 10-12 хвилин.

3Подавати з соусом.

СОУС:

1Промиті родзинки зварити, протерти, прогріти, охолодити та з'єднати з медом.

При бажанні моркву можна замінити гарбузом.

00:00