Запіканка сирна (творожна) з морквою запіканки, овочеві страви духовка 16 Березня, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 2 порції Ingredients Сир (творог) - 300 г Яйця - 2 шт. Морква - 2 шт. Масло вершкове - 20 г Ванілін - на кінчику ножа Сіль ДЛЯ СОУСУ: Мед - 20 г Родзинки без кісточок - 15 г Вода - 100 г Directions 1Сир (творог) протерти через сито, додати сіль, ванілін, яйця, масло та перемішати. Моркву натерти на крупній тертці та з'єднати з сиром. 2Сирно-морквяну масу викласти у змащену маслом форму та запікати в духовці 10-12 хвилин. 3Подавати з соусом. СОУС: 1Промиті родзинки зварити, протерти, прогріти, охолодити та з'єднати з медом.При бажанні моркву можна замінити гарбузом. 00:00