Запіканка сирно-манна (творожна) з яблуками та родзинками десерти, запіканки духовка, здорове харчування 13 Червня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сир (творог) - 250 г Манна крупа - 1 ст. ложка (без верху) Яйця - 2 білки Цукор - 2 ст. ложки Молоко - 0,5 склянки Хліб пшеничний - 100 г Яблука - 2 шт. Родзинки - 0,5 склянки Сметана - 0,5 склянки Масло вершкове - 2 ст. ложки Directions 1Хліб розрізати на дві скибочки і намочити в молоці, додавши в нього кавову ложечку цукру. 2Протерти сир (творог), змішати зі збитими білками, цукром і манною крупою, додати родзинки і нарізані кубиками яблука і добре вимішати. 3У формочку, змащену маслом, покласти скибочку змоченого хліба, на нього - сирну масу, зверху - другу скибочку хліба, скропити маслом і запекти. 4Подавати до столу зі сметаною. 00:00