1Овочі вимити й очистити. Кабачки нарізати кружальцями завтовшки 5 см і видалити серцевину з насінням.
2Влити в нагріту мультиварку 3 ст. ложки олії та обсмажити кабачки з обох сторін, встановивши режим «Випічка». Перекласти кабачки в окремий посуд.
3Влити в мультиварку залишки олії і обсмажувати м'ясний фарш в тому самому режимі 15-20 хвилин.
4Нарізати цибулю маленькими кубиками, моркву тонкою соломкою, змішати з чорним меленим перцем і сіллю.
5Готовим фаршем наповнити кабачки, зверху на фарш викласти гіркою цибулю з морквою, прикрасити кружечком помідора та покласти кабачки в мультиварку. Включити режим «Випічка» на 10 хвилин.